Om os

Dedikeret VVS'er

JBS Service er din professionelle lokale serviceudbyder. Vores services indkluderer alt fra VVS opgaver såsom vand, varme samt ventilation og lige til mindre entrepriseopgaver herunder blikarbejde og støbning af gulve. Siden virksomhedens stiftelse i 2020, har JBS service leveret bred håndværksmæssig ekspertise og altid god kvalitet. Hos JBS Service går vi for at være pligtopfyldende og kvalitetsorienteret til den aftalte tid og pris. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud eller rådgivning omkring din opgave.

CVR: 41528664

Hours Service
Stjerner

Se hvad vores kunder siger...

... og vi har ikke betalt dem for det

"Vi bruger JBS Service til mange løbende opgaver. De leverer altid høj faglighed og hurtig service, hvilket er en tryghed i vores branche. Kan varmt anbefales!"
Varny Jensen Ejendomme ApS
"Vi kan varmt anbefale JBS Service, som har været en kæmpe hjælp gennem vores husrenovering. Han har lavet et godt håndværk, delt ud af hans erfaringer og været fleksibel og nem at lave aftaler med. Vi vil til enhver der har brug for en arbejdsom og pålidelig VVS’er, anbefale JBS Service."
Jacob Daugaard
"JBS service har i forbindelse med vores renovering af hus gjort et godt stykke arbejde og altid leveret kvalitet til tiden."
Kasper Pedersen
Indkøbskurv