Vores services

Vi udarbejder en række af forskellige services herunder vand, varme, ventilation & blikarbejde.
Fælles for ovennævnte er, at tilgangen er ens uanset opgave. Vi specialiserer os inden for et bredt udvalg af forskellige fag, og løser kun opgaver hvor vi har høje kompetencer og erfaring. 

Varme

JBS Service har ekspertise indenfor mange forskellige varmeløsninger. Vi tilbyder levering, reparation, montering og installering af varmeløsninger for private såvel som erhverv. 

Vand

Om end du har brug for en total renovering af badeværelset, eller blot mindre reparationer heraf, kan JBS Service løse det for dig. Med fokus på funktionalitet og kvalitet, løser vi vores kunders individuelle behov.

Ventilation

JBS Service installerer og servicerer flere former for ventilationsløsninger. Installeringen af ventilationsanlæg bidrager til et sundt indeklima, som forebygger god trivsel. Manglende service på ventilationsanlæg, kan medfører ineffektivitet. Hos JBS Service møder vi kundens behov med høj kvalitet og faglighed.  

BLIKARBEJDE

JBS Service løser blikopgaver i høj kvalitet, som kan holde til det danske vejr. Vores arbejde har fokus på langsigtet funktionalitet og indbærer opgaver inden for beklædning, indækning, facade såvel som tagrender. 

Få 15% rabat ved din første ordre hos os.

Typiske spørgsmål?

Ja, det kan du. Gå til webshop, tryk på bestil montør, vælg tidspunkt og vent på bekræftelse på mail eller tlf.

Timeprisen for en montør er 490,- /time, ekskl.

Der er ingen ubehagelige tillæg.

80.000-130.000 afhængig af opgaven & størrelse.

Gå til webshoppen og læg dine ønsker i kurven, så har du prisen og aftalen i hus. For større opgaver kan du altid give et kald, og få en idé om, hvad netop DIN opgave kommer til at koste.

Hop ind i webshoppen under “energiberegning”, udfyld formularen, klik “indsend” og få svar indenfor 24 timer. Typisk 600-3000.

Entreprise opgaver

Top kvalitet garanteret!

JBS Service udfører mindre entreprisearbejder i lokalområdet. Vores stærke netværk inden for håndværker branchen, lader os imødegå opgaver med høj kvalitet og konkurrencedygtige priser. Ved at samarbejde med lokale håndværkere med relevant håndværksmæssig baggrund, formår vi at løse stillede opgaver omhyggeligt, professionelt, til tiden og med kompetent vejledning under hele forløbet.

Indkøbskurv